Katalog slovenskih igrač

Dobrodošli v katalogu slovenskih proizvajalcev igrač. Tukaj boste našli podrobne predstavitve posamezne igrače, proizvajalce igrač, trgovce, v nadaljevanju pa bodo v katalog vključeni tudi ostali posamezniki in inštitucije, ki vam lahko pomagajo pri razvoju ali trženju igrač. Kupite jih lahko v naši spletni trgovini: http://slovenske-igrace.eu/

Avtomobilčki Micro: Dragster, Biggy, Monster

Avtomobilčki Micro: Dragster, Biggy, Monster

Masivni micro avtomobilčki različnih modelov so super ideja za darilo ali majhno pozornost. Zelo so praktični, saj jih mamice in očetje lahko spravite kar v torbico ali večji žep in so tako z vami doma ali na poti. Naravni, kompaktni in zelo vzdržljivi! Namig: Uporabite jih lahko za senzorično masažo sebe ali otrok. 

Dškatla – Družinska škatla

Dškatla – Družinska škatla

Družinska škatla je namenjena mladim družinam za preživljanje kvalitetnega družinskega časa. V paketu je 7 raznovrstnih aktivnosti, kjer vsaka vsebuje zabavne in poučne ideje s priloženimi slikovnimi navodili in potrebnim materialom za izvedbo.

Dškatla – Mini gledališče

Dškatla – Mini gledališče

Mini gledališče je izdelek, ki spodbuja k igranju družinskega gledališča. Družina skupaj pripravi malo gledališče iz priloženega material in celotne embalaže. Na voljo so 4 posamezne različice gledališč: Gorski škrat na Jelovici, Vila svetuje zimsko setev, Škrat v Logarski dolini in Dobra vila v dolini Soče. 

Fingerthrow- leseni ploščki

Fingerthrow- leseni ploščki

FINGERTHROW je zabavno-tekmovalna igra z lesenimi ploščicami, podobna balinanju. Je pravzaprav moderna različica stare pastirske igre, ki so jo igrali tudi na kočevskem, kjer je bil tekmovalni rekvizit kamenje.

GOGIX

GOGIX

GOGIX je sestavljanka za otroke starejše od petih let, brez zgornje starostne omejitve. Omogoča družabne igre kot so »nogomet«, »katapult«, »balans«. 

Katapult »TURJAK«

Katapult »TURJAK«

Lesen katapult otroci sestavijo sami. Napeta elastika ob sprostitvi izvrže leseno kroglico. Otroci lahko tekmujejo v metu v daljavo ali v maketo gradu iz kartona.

Lesena otroška garnitura

Lesena otroška garnitura

Lesena otroška garnitura je mišljena tudi kot igrača, ki je primerna za stanovanja, vrtce, restavracije, hotele, čakalnice in druge notranje prostore. Osnovni model se lahko nadgradi v različne elemente. 

Lucky3in1

Lucky3in1

Lucky3in1 je prva kombinacija lesenega poganjalca,  skiroja in tricikla v enem na svetu. Igračo je zaradi inovativne konstrukcije možno prilagajati otrokovim željam, potrebam ter njegovi starosti.

 

Mala formula

Mala formula

Malo formulo otroci sestavijo sami. Z formulo lahko otroci medsebojno tekmujejo in se med igro seznanijo s prometom.